WORKATIONS VOOR COLLEGA'S

Workation zijn hot. Steeds meer mensen gaan werken vanuit het buitenland en combineren daarmee werken met vakantie. Zo kost het een werknemer geen vakantiedagen en kun je toch genieten van een andere omgeving of die hoognodige break. Werkgevers gaan steeds meer inzien dat dit de arbeidsmarkt van de toekomst is. 

 

Weet je nog niet zo goed wat je je moet voorstellen bij een workation? Lees dan de informatie in het hoofdmenu bij workation of check deze blog met meer uitleg. 

 

Gepersonaliseerde workation

Wil jij met je collega’s op workation maar weet je niet goed wat je hiervoor moet regelen, of heb je daar geen tijd voor? Dan nemen wij die zorg graag uit handen. Wij bieden verschillende pakketten aan, wat geheel naar jullie wensen kunnen worden samengesteld. De bestemming is hierbij altijd het prachtige Valencia, aan de Spaanse kust. 

Er zijn bedrijven die workations faciliteren voor werknemers en ook deels de kosten hiervan betalen. Je kunt hierover het gesprek aangaan met jouw werkgever. Hier help ik je graag bij. 

Wil je meer informatie ontvangen? Mail dan naar: workingremotelynl@gmail.com.

Zet hier ten minste de volgende informatie in:

  • Bedrijfsnaam

  • Datum workation (indien bekend)

  • Inschatting aantal deelnemers

  • Wensen voor activiteiten (wij kunnen daar ook een voorstel voor doen)

 

Zo ziet een workation-werkweek eruit

Ik ben zelf in loondienst, daarvoor moet ik regelmatig op een bepaalde plek in Nederland zijn, maar daar omheen heb ik alle vrijheid. Meestal zijn mijn workations ongeveer een week. Ik kies dan vaak voor 1 stad, anders ben ik te veel tijd kwijt met de heen- en terugreis en ik vind het lekker om ergens de tijd te nemen. Die reisdagen zijn vaak in het weekend. 

 

Overdag werk ik, doorgaans vrijwel tussen 9.00 – 17.00 uur. Dat hoeft niet per se, maar ik vind de structuur die dat mij geeft wel fijn. Daarnaast heb ik ook redelijk veel online meetings met collega’s, en de meeste werken tussen die tijden. Ik zie het als een voorrecht om te kunnen werken vanuit het buitenland, dus wil daar vooral niemand anders mee tot ‘last’ zijn met meetings op onhandige tijden. 

 

Tijdens de lunchpauze maak ik vaak een wandeling, wat nu in Spanje vrijwel altijd lekker in het zonnetje is. Zo zie je gelijk wat van je omgeving. Aan het einde van de dag gaat de laptop dicht en ga ik de stad in of naar de zonsondergang op het strand. Je bent immers niet voor niets naar een andere plek gegaan.