Valencia Spanje workation Alieke_1.jpg

In het kort: ik ben Alieke. Reislustig. Ondernemend. Utrecht. 33 jaar. Single.

De lange versie
Al jaren woon in met heel veel plezier in het prachtige Utrecht. Ik ben eventmanager en heb altijd in loondienst gewerkt. Ik ben een bezige bij en regeltante. Al vind ik dit beide jeukwoorden. Maar ik ben dus graag bezig, iets aan het bedenken, regelen, ontwikkelen. Daarom ben ik ook eventmanager. Mensen bij elkaar brengen en dingen regelen. That’s me. Werken in een team, met een gezamenlijk doel en gezonde drive vind ik fijn. Daarnaast ben ik ook een sociaal dier en vind ik het prettig om mensen om me heen te hebben. 

Reiskriebels heb ik altijd al gehad. Ik heb al heel wat mooie plekken op de wereld gezien. Mijn eerste solo reis jaren geleden was naar Zuid-Afrika, de laatste naar Costa Rica. Mijn hoogtepunt was 8 maanden alleen door Azië reizen. Dat vond ik fantastisch. Met mijn ouders ben ik veel in Europa geweest in Griekenland en Frankrijk. 

Mijn liefde voor reizen, culturen, natuur, de wereld ontdekken en talent voor organiseren komen samen bij Workingremotelynl. Ik vind het super leuk om mijn ervaringen te delen en anderen daar blij mee te maken en wat te leren. Of dat nou individuen, werknemers, manager of werkgevers zijn. Noem het wat je wilt, maar influencen op deze manier vind ik een mooi vak. Dan wel graag met inhoud, en niet met duckfaces, in bikini en met filters over al je toch al mooie tropische bestemmingen.

Ruim 3 jaar geleden ging ik op mijn eerste workation. Samen met twee collega’s gingen we een week naar Kroatië. Om 17.00 uur ging de laptop uit en gingen we op pad, vijf minuten later was je alweer vergeten dat je die dag had gewerkt. Ik krijg daar zoveel energie van dat ik weer helemaal oplaad. En zo ging ik ook naar de Veluwe, Stockholm, Kijkduin, Barcelona, Valencia, Malaga, Granada en Sevilla. Nu ben ik verkocht. Werken vanuit het buitenland is fantastisch! En inmiddels ben ik vele workations later en wil dit nog jaren blijven doen. 

FullSizeRender_edited.jpg
IMG_3627.jpg
IMG_3646.JPG
IMG_3323.JPG