HET AANBOD

_DSF9073Working Remotely_Credits Vere Maagdenberg.jpg

WORKATION

VALENCIA

patacona_edited.jpg

WORKATION

VALENCIA

IMG_5946.JPG

WORKATION

VALENCIA

workation Malaga4.JPG

AANVRAAG VOOR JOUW BEDRIJF

Groeps-workation

regio Valencia 

18 tm 24 september 2022

Groeps-workation

in Valencia

9 tm 15 oktober 2022

Bekijk hier de terugblik van de workation in Valencia in

maart 2022

Wij verzorgen ook gepersonaliseerde workations voor jouw bedrijf. Neem gerust contact op om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

REVIEWS

Lili, 26
civiel technisch adviseur
loondienst

Working remotely is een geweldige ervaring, waar je veel leuke creatieve en ondernemende mensen ontmoet. Gelijkertijd in de cultuur van je bestemming op kan gaan en geen vakantiedagen hoeft op te nemen. Alieke heeft er alles aan gedaan om het ons tijdens het verblijf zo makkelijk mogelijk te maken met daarbij een aanbod van leuke activiteiten.

Sandra, 30
ZZP
Jan Modaal 

Het was boven verwachting leuk! Je doet lekker je eigen werk, maar bent wel gezellig met elkaar. Het is net als een normale werkdag, alleen doe je daarna nog leuke dingen met mensen met wie je veel gemeen blijkt te hebben. Dus als je remote kunt werken in het buitenland dan kan ik het zeker aanraden om een workation mee te doen met de groepen van Alieke.

Lisanne, 35
category manager
Tony's Chocolonely

Valencia, een villa met zwembad, aan het strand, en dat met 9 topvrouwen. Met een groot zwak voor Spanje en een nog groter zwak voor Valencia heb ik me direct ingeschreven en geen moment spijt gehad, wat was dit een topweek! Ze brachten ons op verrassende plekjes die alleen locals kennen! Werken vanuit het buitenland, dit smaakt naar meer! Dank jullie wel ladies!

Marja, 53
marcom specialist
OHRA

De workation in Valencia was top! Alieke en Christa hebben ervoor gezorgd dat 9 verschillende individuen binnen enkele dagen transformeerden tot een groep. Met een mooi en divers activiteiten-programma om Valencia te leren kennen, maar met voldoende gelegenheid en om te werken en je eigen plan te trekken. Ik vond het een geweldige week met inspirerende mensen. 

CONTACT

Bedankt voor je interesse in Working Remotely.

Voor vragen of samenwerking kun je gerust contact opnemen.

Ik kom er dan zo snel mogelijk bij je op terug!

0031-610831030

Bedankt voor de inzending!